Gratis lespakketten voor primair onderwijs

Vanaf het moment dat de boeken van Babette verschenen werd het al gezegd, dit zou lesmateriaal moeten worden!

Goed nieuws, want het is zover! Vanaf 10 oktober is onze eerste lessenreeks van 5 interactieve lessen, gebaseerd op ‘de Verborgen impact’, gratis beschikbaar voor de bovenbouw van alle scholen van het primair onderwijs in NL! We werken natuurlijk hard door om de middenbouw ook zo snel mogelijk van toffe lessen te voorzien.

Wil je meer informatie, stuur even een mail naar: onderwijs@thinkbigactnow.org

Blogs

Babette in galerij Superhelden

In Columbus Earth Center heeft Babette een bijzondere plek gekregen! Ze is opgenomen in een rijtje met ‘duurzame superhelden’, mensen die op hun eigen manier proberen de wereld een beetje mooier te maken. Bekijk het zelf! Het Columbus Earth Center in Kerkrade is een theater over mensen en de Aarde. Door middel van spectaculaire 3D […]

Read more