Ambassadeur van MaatschapWij

“Als we onze slagkracht als individuen optimaal benutten, kunnen we het tij nog keren: dat is dé boodschap van Babette Porcelijn. De auteur, ontwerper en onderzoeker weet als geen ander hoe ze complexe materie kan vertalen in handelingsperspectief”.

MaatschapWij is een prachtig platform waar vele inspirerende en krachtige verhalen voor een mooie wereld gedeeld worden. De twee videoportretten die zij van Babette maakten zijn voor ons van grote betekenis geweest. Fantastisch dus dat Babette zich nu ambassadeur van MaatschapWij mag noemen!

Check alle ambassadeurs via MaatschapWij.nu. De videoportretten van Babette vind je hier:

https://maatschapwij.nu/videoportret/babette-porcelijn-happy-2050-scenario/

https://maatschapwij.nu/videoportret/babette-porcelijn/

Blogs

Babette in galerij Superhelden

In Columbus Earth Center heeft Babette een bijzondere plek gekregen! Ze is opgenomen in een rijtje met ‘duurzame superhelden’, mensen die op hun eigen manier proberen de wereld een beetje mooier te maken. Bekijk het zelf! Het Columbus Earth Center in Kerkrade is een theater over mensen en de Aarde. Door middel van spectaculaire 3D […]

Read more