Babette for President – eh, Minister van de Nieuwe Economie

“Het is tijd voor verandering”.

MVO Nederland heeft een verkiezing uitgeroepen voor Minister van de Nieuwe Economie.

Meer dan 200 kandidaten hebben zich verkiesbaar gesteld. De stembussen zijn tot 31 december 2020 geopend, dus breng je stem uit op je favoriete kandidaat!

Babette Porcelijn heeft zich ook verkiesbaar gesteld. Wat zij wil bereiken?

Een Nieuwe Economie die een GEZONDE kant opgroeit: met kansen voor iedereen, hier én daar, nu én straks, op een intacte planeet.

Help je haar om dit bij politiek en bedrijfsleven onder de aandacht te brengen?

Breng dan snel je stem uit!

Blogs

Online impact training – March & April 2024

Join us for our online 5 day impact programme! The programme consists of 5 x 2 hour Zoom sessions, between 9.00h – 11.00h CET. Sessions:1: Lecture, quiz and Q&A on Hidden impact2: Lecture and Q&A on The happy 2050 scenario3: Impact reporting, life cycle analysis & understanding our way of work 4: Applying this knowledge […]

Read more

Babette in galerij Superhelden

In Columbus Earth Center heeft Babette een bijzondere plek gekregen! Ze is opgenomen in een rijtje met ‘duurzame superhelden’, mensen die op hun eigen manier proberen de wereld een beetje mooier te maken. Bekijk het zelf! Het Columbus Earth Center in Kerkrade is een theater over mensen en de Aarde. Door middel van spectaculaire 3D […]

Read more

Babette in galerij Superhelden

In Columbus Earth Center heeft Babette een bijzondere plek gekregen! Ze is opgenomen in een rijtje met ‘duurzame superhelden’, mensen die op hun eigen manier proberen de wereld een beetje mooier te maken. Bekijk het zelf! Het Columbus Earth Center in Kerkrade is een theater over mensen en de Aarde. Door middel van spectaculaire 3D […]

Read more

Babette in galerij Superhelden

In Columbus Earth Center heeft Babette een bijzondere plek gekregen! Ze is opgenomen in een rijtje met ‘duurzame superhelden’, mensen die op hun eigen manier proberen de wereld een beetje mooier te maken. Bekijk het zelf! Het Columbus Earth Center in Kerkrade is een theater over mensen en de Aarde. Door middel van spectaculaire 3D […]

Read more