Training voor professionals

Vergroot de positieve impact van jouw organisatie

Training rond het gedachtegoed van De verborgen impact en Het happy 2050 scenario. Wil jij in kaart brengen hoe jouw organisatie kan bijdragen aan een veilige, fijne toekomst? In deze training leer je hoe je een negatieve impact op mens en milieu ombuigt in een positieve.

Met aandacht voor relevante ontwikkelingen zoals CSRD, SDG’s, Monitor Brede Welvaart, Donuteconomie, Degrowth-Postgroei-Groene Groei. Dat doen we aan de hand van de kennis en handvatten uit de boeken De verborgen impact en Het happy 2050 scenario van Babette Porcelijn.

Lees verder in onze factsheet.

DATA & LOCATIE

30 oktober – van 10.00 tot 17.30 uur
6 november – optioneel: online intervisiesessie van 15.00 – 16.30 uur
13 november – van 10.00 tot 17.30 uur
20 november –  van 10.00 tot 17.30 uur

Informatie over de locatie volgt snel. Binnenkort ook meer informatie over de trainingsronde in januari 2024.

KOSTEN

€1250,- ex. btw. De prijs is inclusief onder meer de e-learning, de boeken De verborgen impact, EcoPositief in vijf stappen en Het happy 2050 scenario. Wij zorgen voor eerlijke koffie, heerlijke thee en vega(n) lunch.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen via info@thinkbigactnow.org, met je naam en bedrijf. Vermeld ook meteen je post- en factuuradres.

Ben je enthousiast om mee te doen, laat het ons dan weten! Zo kunnen we op tijd inschatten of we van start gaan. Dat kan als we minimaal 12 deelnemers hebben.

Meer weten over welke trainingen we aanbieden? Kijk dan hier.

“Fijn om bij deze community te horen, zo'n training met zoveel onderbouwing en kennis is in mijn werkveld zeer waardevol. Boeken zijn leuk maar een training geeft de motivatie om het daadwerkelijk in je werkveld of leven uit te voeren”.

Blogs

CSRD Impact training

Breng CSRD tot leven Kickstart CSRD en maak je organisatie toekomstbestendig. Een unieke 1-daagse training, gegeven door de grondlegger van het ‘verborgen impact denken’ Babette Porcelijn.  Deze dag legt de basis voor CSRD binnen je organisatie en biedt verdiepende inzichten hoe je het meeste uit CSRD haalt. De training vindt plaats op 5 oktober 2023. […]

Lees meer

CSRD: Van transparantie naar transformatie

Babette sprak namens de stichting bij Circl NL over CSRD. Wat verandert er door de nieuwe Europese regels? Een papieren tijger of gaan we nu echt de verandering inzetten? Kijk hier het hele gesprek terug.

Lees meer

Training voor professionals

Vergroot de positieve impact van jouw organisatie Training rond het gedachtegoed van De verborgen impact en Het happy 2050 scenario. Wil jij in kaart brengen hoe jouw organisatie kan bijdragen aan een veilige, fijne toekomst? In deze training leer je hoe je een negatieve impact op mens en milieu ombuigt in een positieve. Met aandacht […]

Lees meer

CSRD Impact training – 21 juni 2023

Breng CSRD tot leven Kickstart CSRD en maak je organisatie toekomstbestendig. Een unieke 1-daagse training, gegeven door de grondlegger van het ‘verborgen impact denken’ Babette Porcelijn.  Deze dag legt de basis voor CSRD binnen je organisatie en biedt verdiepende inzichten hoe je het meeste uit CSRD haalt. De training vindt plaats op 21 juni 2023 […]

Lees meer