Sprekerstraining – september 2023

Word gecertificeerd TBAN Spreker

 

De training is bedoeld voor professionals die anderen willen inspireren met ons gedachtegoed in hun (net)werk, en lezingen en workshops willen geven. Deze training is een vervolg op de opleiding ‘Think Big Act Now voor professionals’. Na afronding krijg je een licentie van ons om de kennis en materialen te gebruiken in je eigen werk en netwerk.

De factsheet van deze training vind je hier

WAT GA JE LEREN?

  • Je leert hoe je lezingen en workshops kunt geven in een groep binnen jouw organisatie en daarbuiten.
  • Je leert hoe je mensen kan inspireren en in de actiestand krijgt. We hebben door de jaren veel ervaring opgedaan en delen deze met jou.
  • Je ontvangt een licentie om de toolkit met materialen in te zetten voor lezingen en workshops (1 jaar geldig en verlenging mogelijk via opfriscursus van 1 dag).

Let op: Om de sprekers training te volgen heb je een afgeronde training voor professionals nodig.

DOEL VAN DE TRAINING

Deze leergang sluiten we af met een examen, waarbij je jouw presentatie verzorgt. Je ontvangt na afronding een certificaat Spreker De verborgen impact. Zo bewaken we dat onze Sprekers kwalitatief goed onderlegd zijn. Na deze module ben je als Spreker in staat
om – naast op eigen titel, ook uit naam van Think Big Act Now – voor groter publiek op te treden en om workshops te geven.

VAN WIE KRIJG JE LES?

Bob Wind is acteur (o.a. ONM, Hollands Hoop) en ingenieur in de technische natuurkunde. Hij combineert zijn achtergrond in werkzaamheden voor de energietransitie: project management, dagvoorzitterschappen, coaching authentiek en persoonlijk presenteren vanuit storytelling.

Elise van den Berg is Trainer van De verborgen impact en rechterhand van Babette. Ze heeft een achtergrond in Sociale Wetenschappen en inmiddels ruim 3 jaar werkzaam bij Think Big Act Now.

Babette is jullie wel bekend

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

ZZP’ers die lezingen en workshops willen geven over het gedachtegoed van Babette Porcelijn. Professionals die binnen en/of buiten eigen organisaties lezingen en workshops willen geven.


PROGRAMMA


DAG 1
» Inloop
» Welkom, introductie & voorstelronde
» Uitleg basispresentatie
» Praten over verborgen impact
» Impactpsychologie 
» Presenteren en Storytelling
» Inhoud lezing & workshop uitbreiden op doelgroep

HUISWERK
» Informatie verwerken in je eigen presentatie (ook met behulp van e-learning)
» Eigen presentatie oefenen ter voorbereiding op examen in sessie 2

DAG 2
» Je gepersonaliseerde basispresentatie geven, met feedback en intervisie
» Uitleg workshop geven
» Oefenen workshop geven
» Afsluiting & borrel

 

DATA & LOCATIE

22 september – Strategiefabriek, van 10.00 tot 17.30 uur (inloop om 9.30u)
29 september – Strategiefabriek, van 10.00 tot 17.30 uur (inloop om 9.30u)

Adres: Strategiefabriek, Hogehilweg 20 (eerste verdieping), 1101 CD Amsterdam

 

KOSTEN

€ 995,- ex. btw. De prijs is inclusief onder meer de e-learning, wij zorgen voor eerlijke koffie, heerlijke thee en vega(n) lunch.

 

CERTIFICAAT

Na het volledig doorlopen van de training ontvang je een certificaat van deelname en een licentie om 1 jaar gebruik te maken van onze materialen en gedachtegoed in jouw eigen (net)werk. De licentie kan na een jaar worden verlengd door bijspijkerdagen te volgen over updates in kennis en de materialen.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen via info@thinkbigactnow.org, met je naam en organisatie. Vermeld ook meteen je post- en factuuradres.

Aanmelden kan t/m 10 augustus 2023. Maar, ben je enthousiast om mee te doen, laat het ons dan meteen weten! Zo kunnen we op tijd inschatten of we van start gaan. Dat kan als we minimaal 12 deelnemers hebben.

Meer weten over welke trainingen we aanbieden? Kijk dan hier.

 

“Fijn om bij deze community te horen, zo'n training met zoveel onderbouwing en kennis is in mijn werkveld zeer waardevol. Boeken zijn leuk maar een training geeft de motivatie om het daadwerkelijk in je werkveld of leven uit te voeren”.

Blogs

CSRD: Van transparantie naar transformatie

Babette sprak namens de stichting bij Circl NL over CSRD. Wat verandert er door de nieuwe Europese regels? Een papieren tijger of gaan we nu echt de verandering inzetten? Kijk hier het hele gesprek terug.

Lees meer

Training voor professionals – 2023

Vergroot de positieve impact van jouw organisatie Training rond het gedachtegoed van De verborgen impact en Het happy 2050 scenario. Wil jij in kaart brengen hoe jouw organisatie kan bijdragen aan een veilige, fijne toekomst? In deze training leer je hoe je een negatieve impact op mens en milieu ombuigt in een positieve. Met aandacht […]

Lees meer

CSRD Impact training – 21 juni 2023

Breng CSRD tot leven Kickstart CSRD en maak je organisatie toekomstbestendig. Een unieke 1-daagse training, gegeven door de grondlegger van het ‘verborgen impact denken’ Babette Porcelijn.  Deze dag legt de basis voor CSRD binnen je organisatie en biedt verdiepende inzichten hoe je het meeste uit CSRD haalt. De training vindt plaats op 21 juni 2023 […]

Lees meer

Sprekerstraining – september 2023

Word gecertificeerd TBAN Spreker   De training is bedoeld voor professionals die anderen willen inspireren met ons gedachtegoed in hun (net)werk, en lezingen en workshops willen geven. Deze training is een vervolg op de opleiding ‘Think Big Act Now voor professionals’. Na afronding krijg je een licentie van ons om de kennis en materialen te […]

Lees meer