Communicatietraining

Inspirerend communiceren, spreken en workshops geven

Sta je voor de opgave je medewerkers, klanten of relaties te enthousiasmeren voor duurzaamheid? In deze training leer je inspirerend communiceren over verduurzamen. Je krijgt toegang tot een toolkit met materialen voor gebruik in je eigen werk. Als je naast deze training ook de impacttraining hebt gedaan kun je gecertificeerd spreker worden en betaalde lezingen en workshops geven vanuit ons sprekersbureau.

De factsheet van deze training vind je hier.

KOSTEN

€ 995,- ex. btw. De prijs is inclusief onder meer de e-learning, wij zorgen voor eerlijke koffie, heerlijke thee en vega(n) lunch.

DATA 2024

  • 4 en 11 december 2024

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen via info@thinkbigactnow.org, met je naam en organisatie. Vermeld ook meteen je post- en factuuradres.

Meer weten over welke trainingen we aanbieden? Kijk dan hier.

 

“Fijn om bij deze community te horen, zo'n training met zoveel onderbouwing en kennis is in mijn werkveld zeer waardevol. Boeken zijn leuk maar een training geeft de motivatie om het daadwerkelijk in je werkveld of leven uit te voeren”.

Blogs

Make a Leap Day: handvatten voor postgroei in de praktijk

Met schrikkeldag hebben we dit jaar een dag extra. Laat die dag niet opslokken door het alledaagse maar neem deel aan de make-a-leap day! In zes masterclasses ontvang je handvatten voor postgroei in de praktijk, inzichten en inspiratie waarmee je koers kunt zetten in een tijd van chaos en verandering. Met masterclasses van: Paul Schenderling: […]

Lees meer

Impacttraining voor professionals

Vergroot de positieve impact van jouw organisatie Wil jij in kaart brengen hoe jouw organisatie effectief kan bijdragen aan een veilige, fijne toekomst? In deze training leer je hoe je negatieve impact op mens en planeet ombuigt in een positieve. Je ontwikkelt of versterkt je eigen project onder onze begeleiding. Deze training is gebaseerd op […]

Lees meer

VPRO tegenlicht & Dutch Design Week

VPRO en Dutch Design Week (DDW) maakten op zondag 22 oktober een interactieve liveshow: samen met ontwerpers, experts én het publiek zochten ze naar oplossingen voor de wegwerpmaatschappij. Babette opende de show met een gesproken column.  

Lees meer

CSRD Impact training

Breng CSRD tot leven Kickstart CSRD en maak je organisatie toekomstbestendig. Een unieke 1-daagse training, gegeven door de grondlegger van het ‘verborgen impact denken’ Babette Porcelijn.  Deze dag legt de basis voor CSRD binnen je organisatie en biedt verdiepende inzichten hoe je het meeste uit CSRD haalt. De training vindt opnieuw plaats op 6 maart […]

Lees meer