Make a Leap Day: handvatten voor postgroei in de praktijk

Met schrikkeldag hebben we dit jaar een dag extra. Laat die dag niet opslokken door het alledaagse maar neem deel aan de make-a-leap day! In zes masterclasses ontvang je handvatten voor postgroei in de praktijk, inzichten en inspiratie waarmee je koers kunt zetten in een tijd van chaos en verandering.

Met masterclasses van:

Paul Schenderling: Geeft handvatten voor beleid en strategie, zodat je als professional bij de overheid een nieuwe manier van denken in kunt zetten voor een gelukkiger Nederland dat binnen de draagkracht van de aarde leeft.

Klaske Kruk: Neemt de zaal op speelse wijze mee in de verschillende stappen die je morgen kunt uitvoeren in je organisatie. Je leert van de andere deelnemers die op sommige punten misschien een stap verder zijn dan jij, of jij inspireert op sommige onderwerpen iemand met jouw impactvolle stappen.

Babette Porcelijn: Hoe kunnen we onze toekomst veiligstellen? Verduurzamen is een essentiële bouwsteen. Maar dat is nog niet alles. Naast een levende planeet hebben we ook welzijn voor iedereen en een gezonde economie nodig. Babette laat zien hoe je dit in de praktijk kunt brengen en hoe iedereen het verschil kan maken, als je maar weet hoe.

Alexander Groen: Hoe maak je jouw invloed om positief bij te dragen aan leven binnen de grenzen van één planeet zo groot mogelijk? Ervaar vanuit klimaatpsychologie en kennis over transformaties hoe jij je voetprint en handafdruk kunt vergroten.

Elisah Pals: Wat heeft minder afval nou te maken met postgroei? Elisah neemt je mee in het alternatief van de consumptiemaatschappij, en geeft een inspirerend inkijkje in toegepaste psychologie en communitybuilding. 

Merlijn Twaalfhoven: Zonder schoonheid, verbeelding en speelruimte kan er geen fundamentele cultuuromslag ontstaan. Hoe maken we ruimte voor de kunstenaar in onszelf in een tijd van chaos, onzekerheid en transitiepijn?

Praktische informatie

  • Wanneer: 29 februari van 10-17 uur.
  • Toegangsprijs professional met dienstverband €165, zzp’er €115, student €65 (prijzen excl. btw).
  • Inclusief lunch, netwerkborrel, documentatie en certificaat.

Schrijf je in!

Neem een duik de diepte in en een sprong vooruit naar een postgroeisamenleving. Ben je geïnteresseerd, schrijf de datum dan in je agenda en schrijf je in via deze link.

Blogs