Impacttraining voor professionals

Vergroot de positieve impact van jouw organisatie

Wil jij in kaart brengen hoe jouw organisatie effectief kan bijdragen aan een veilige, fijne toekomst? In deze training leer je hoe je negatieve impact op mens en planeet ombuigt in een positieve. Je ontwikkelt of versterkt je eigen project onder onze begeleiding.

Deze training is gebaseerd op de kennis en handvatten uit de boeken De verborgen impact, EcoPositief in vijf stappen en Het happy 2050 scenario van Babette Porcelijn. Met aandacht voor relevante ontwikkelingen zoals CSRD, SDG’s en economische modellen.

Lees verder in onze factsheet.

DATA & LOCATIE

  • Woensdagen 6, 13 en 20 november

De trainingsdagen duren van 10.00 tot 17.30 uur. Locatie in de buurt van Amsterdam.

KOSTEN

€1350,- ex. btw. De prijs is inclusief onder meer de e-learning, de boeken De verborgen impact, EcoPositief in vijf stappen en Het happy 2050 scenario. Wij zorgen voor eerlijke koffie, heerlijke thee en vega(n) lunch.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen via info@thinkbigactnow.org, met je naam en bedrijf. Vermeld ook meteen je post- en factuuradres.

Ben je enthousiast om mee te doen, laat het ons dan weten! Zo kunnen we op tijd inschatten of we van start gaan. Dat kan als we minimaal 16 deelnemers hebben.

Meer weten over welke trainingen we aanbieden? Kijk dan hier.

“Fijn om bij deze community te horen, zo'n training met zoveel onderbouwing en kennis is in mijn werkveld zeer waardevol. Boeken zijn leuk maar een training geeft de motivatie om het daadwerkelijk in je werkveld of leven uit te voeren”.

Blogs