CSRD: Van transparantie naar transformatie

Babette mocht woensdag 17 mei de CSRD-basics toelichten in Circl NL. Aansluitend een panelgesprek met Michel Scholte, Koen Eising, Bart den Otter, Eva Eijkelenboom olv Frederique de Jong. Hier kun je dat hele gesprek terugkijken.

Michel Scholte zei terecht: let op dat bedrijven ook echt gaan investeren in duurzame oplossingen en fatsoenlijke lonen. En niet alleen in dure consultants en dikke rapporten. CSRD kan een game changer zijn. Mits we het begrijpelijk maken, mensen zelf leren hoe impact werkt en hun bedrijf kunnen transformeren.

Wij zetten ons daar voor in, elke dag weer. Samen met de bevlogen mensen van stichting Think Big Act Now. Doe mee, leer, ga aan de slag!

Meer weten over CSRD, kom dan naar onze 1 daagse training op 21 juni in de Strategiefabriek.

Blogs