Communicatietraining

Inspirerend communiceren, spreken en workshops geven

Sta je voor de opgave je medewerkers, klanten of relaties te enthousiasmeren voor duurzaamheid? In deze training leer je inspirerend communiceren over verduurzamen. Je krijgt toegang tot een toolkit met materialen voor gebruik in je eigen werk. Als je naast deze training ook de impacttraining hebt gedaan kun je gecertificeerd spreker worden en betaalde lezingen en workshops geven vanuit ons sprekersbureau.

De factsheet van deze training vind je hier.

KOSTEN

€ 995,- ex. btw. De prijs is inclusief onder meer de e-learning, wij zorgen voor eerlijke koffie, heerlijke thee en vega(n) lunch.

DATA 2024

  • 4 en 11 december 2024

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen via info@thinkbigactnow.org, met je naam en organisatie. Vermeld ook meteen je post- en factuuradres.

Meer weten over welke trainingen we aanbieden? Kijk dan hier.

 

“Fijn om bij deze community te horen, zo'n training met zoveel onderbouwing en kennis is in mijn werkveld zeer waardevol. Boeken zijn leuk maar een training geeft de motivatie om het daadwerkelijk in je werkveld of leven uit te voeren”.

Blogs