Babette genomineerd als Verschilmaker 2022 door Vrouwen van Nu

De drie genomieerde Vrouwen van Nu Verschilmakers zijn bekend.

Ook dit jaar zijn er drie inspirerende vrouwen genomineerd die door hun inzet de omgeving inspireren en de leefomgeving positief beïnvloeden. Via onderstaande button kun je je stem uitbrengen tot 1 september op de Verschilmaker van jouw keuze.

Stembutton

Lees meer over de genomineerden door op hun naam te klikken. Wie mag rekenen op jouw stem, is dat:

Babette Porcelijn zij inspireert mensen hun dagelijks leven effectief te verduurzamen.

Of Nienke Slump zij brengt recht letterlijk dichterbij en maakt zo het verschil in mensenlevens.

Of Karin Didderen zij herstelt kustgebieden dankzij afgekeurde frieten.

Blogs

Babette in galerij Superhelden

In Columbus Earth Center heeft Babette een bijzondere plek gekregen! Ze is opgenomen in een rijtje met ‘duurzame superhelden’, mensen die op hun eigen manier proberen de wereld een beetje mooier te maken. Bekijk het zelf! Het Columbus Earth Center in Kerkrade is een theater over mensen en de Aarde. Door middel van spectaculaire 3D […]

Read more